ARZUM - FRITEZE 2000W/0.8L "DEEP FRYER MY DESIRE" - AR247

(0 Vlerësime Nga Klientët)

Shitur Nga:
Shop Mania
Çmimi:
4,200L /COPE
Çmimi i Ulur:
3,500L /COPE

MARKA:
PRODUKTI:
FUQIA:
KAPACITETI:
GARANCIA:

Sasia:
( I Disponueshëm)

Çmimi Total:

Pagesa:

Shpërnda në:
Specifikat: Të Dhënat:
MARKA ARZUM
MODELI AR247
FUQIA 2000 W
TENSIONI 220-240 V
FREKUENCA 50-60 Hz
KAPACITETI I VAJIT 0.8 L
TEMPERATURE E RREGULLUESHME PO
NGJYRA E BARDHE ME GRI
GARANCIA 12 MUAJ

Përshkrimi:
Friteze "AR 247 Arzum - Deep fryer - 2000W" per patate te shijshme.
E pajisur me depozite vaji 0.8 L te levizshme dhe qe lahet lehtesisht.
Me mbulese te siperme te levizshme.
Fale kapakut te xhamit te fritezes eshte teper e lehte per te ndjekur skuqjen e patatave hap pas hapi.
Shporta e skuqjes eshte ne material qe nuk ngjit dhe eshte e lehte per t'u pastruar.
Me doreza ergonomike qe nuk percjellin nxehtesine.
Me temperature te rregullueshme dhe drite paralajmeruese.

Gatuani shëndetshëm dhe shpejtë!